ONS BEDRIJF

Met zijn knowhow nodigt het bedrijf Pasta Cotta zichzelf uit aan uw tafel, maar niet bij zomaar een gast, LE SOLEIL. Een heel verhaal en een mediterrane reis, met een gepassioneerde Italiaanse chef-kok, erfgenaam van een rijk erfgoed, het koninkrijk van het deeg. Van een kleine werkplaats naar een meer industriële omgeving, het resultaat is een huwelijk dat vakmanschap en gastronomie verenigt. Uit deze kleurrijke alliantie zijn authentieke gekookte pastagerechten geboren. Creativiteit, versheid, selectie en respect voor de beste kwaliteit van de grondstoffen en hier is het plezier van deeg gekookt zoals thuis. Het is aan u om ons gastronomisch motto te delen met uw bevoorrechte gastheer, uw veeleisende klantenkring: “Vereenvoudig je leven, verras familie, vrienden, kinderen… Wat eten we? Pasta Cotta, een traktatie voor de smaakpapillen en de ogen, heerlijke pasta met liefde bereid om op te warmen in de oven of magnetron” ...

  • Producten van hoge kwaliteit
  • Ongeëvenaarde klantenservice
  • ...

Ons team

cms-img

WIJ GELOVEN DAT WE ALLEMAAL EEN VERSCHIL KUNNEN MAKEN.

Pasta Cotta staat bekend om zijn zelfgemaakte pasta van topkwaliteit, gemaakt in Manage, België. Onder leiding van Jean-Paul Rouvroy sinds december 2022 bestendigt ons team de ambachtelijke knowhow van het bedrijf. Wij bieden een breed scala aan traditionele Italiaanse gerechten, moderne specialiteiten en andere unieke creaties, zoals allemaal hartige. Onze sauzen, zoals bolognese en carbonara, vormen een aanvulling op onze kwaliteitsproducten. Bij Pasta Cotta zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe smaken om alle smaakpapillen tevreden te stellen.